Ochrana osobních údajů .GDPR

Ochrana osobních údajů GDPR

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ
POUČENÍ O PRÁVECH PŘI ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Poučení o právech dle zákona č. 101/2000 Sbírky zákonů České republiky, o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších změn a doplnění (dále jen jako „ZOOÚ")
Potvrzuji, že jsem byl/a poučen/a o mých právech v souvislosti se zpracováním Mých osobních údajů, a to podle ustanovení § 12 a 21 ZOOÚ. Jsem též seznámen/a se skutečností, že tyto normy mají být účinné od 25. května 2018.

INFORMACE KE ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH DAT
Klaro, spol. s r. o., sídlem Podolská 103/126, 147 00 Praha 4, IČ 61460478, dbá na ochranu osobních údajů, které nám poskytujete v souvislosti s e-shopovou objednávkou na adrese www.mdline2.flox.cznebo prostřednictvím jiného způsobu (telefonicky, e-mailem). Osobní údaje zpracováváme zodpovědně, transparentně a máte nárok požádat o přehled evidovaných osobních údajích, jejich aktualizaci, opravu či výmaz, pokud jsou uděleny na základě Vámi uděleného souhlasu. V případě jakýchkoliv dotazů týkajících se zpracováním Vašich osobních údajů se na nás můžete obrátit písemně na adresu sídla společnosti, na provozní adrese společnost Jisto shop s.r.o., se sídlem Národní 981/17
11000 Praha 1 nebo na pověřenou osobu na e-mailové adrese Info@mdline.cz
ZABEZPEČNÍ VAŠICH OSOBNÍCH DAT
Klaro, spol. s r. o. dbá na bezpečnost osobních dat, které nám předáváte. Přijali jsme vhodná technická, organizační a další opatření, abychom Vaše data dostatečně chránili s ohledem na rizikovost jejich zneužití či jiného zpracování. Máte právo na vyžádání, že Vaše osobní údaje dále neposkytují jiným společnostem, nezneužívají je pro své vlastní účely ani neprodávají – hlavním správcem Vašich osobních údajů zůstává Jisto shop s.r.o. Dále předáváme pouze v nutné míře Vaše jméno, příjmení, telefon a e-mail přepravním společnostem pro správnost doručení Vaší objednávky. Dalším subjektům je nepředáváme bez Vašeho souhlasu, pokud to nevyžaduje zákon, nebo v případě ochrany našich právních zájmů.
PRÁVO NA INFORMACE
Vaším právem je požádat Jisto shop. s r. o. o informace, jaké osobní údaje a v jakém rozsahu a pro jaký účel o Vás zpracováváme. Tyto informace Vám poskytneme zdarma ve lhůtě 14 dnů, v mimořádných situacích pak nejpozději ve lhůtě 30 dnů, v tomto případě Vás včas a řádně informujeme. V případě žádosti o osobní údaje potřebujeme prokázání dostatečné identifikace Vaší osoby. V případě potřeby máme právo vyžádat si doplňující informace k Vaší identifikaci, než Vám poskytneme osobní údaje, které zpracováváme k Vaší osobě.
Naším právem pak je, že můžeme zamítnout požadavky na informace, které jsou bezdůvodné, či se nepřiměřeně opakují, případně jejich získání vyžaduje nepřiměřené úsilí, nebo by byly obtížně získatelné (typicky ze záložních systémů, archiválií apod.)
AKTUALIZACE ÚDAJŮ, PRÁVO NA OPRAVU
V důsledku průběžných změn osobních údajů (například příjmení, změna e-mailové adresy nebo telefonního čísla) budeme rádi, pokud nás o změně informujete, abychom Vaše osobní údaje měli aktuální a nedocházelo k případným omylům.
S tím souvisí i Vaše právo na opravu osobních údajů, které o Vás evidujeme. Pokud zjistíte, že jsou naše údaje neaktuální, máte právo požadovat jejich opravu.
NÁMITKY
Pokud se domníváte, že Vaše osobní údaje nezpracováváme v souladu s legislativou, máte právo vznést námitku a my následně prověříme oprávněnost Vašeho požadavku. Informujeme Vás, že Vám právem je obrátit se také s námitkou proti zpracovávaným osobním údajům, které o Vás zpracováváme, na příslušný dozorový úřad na Ochranu Osobních Údajů na adrese:
Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.
PRÁVO NA VÝMAZ
Pokud jste nám někdy udělili souhlas se zpracováním svých osobních údajů (například e-mailová adresa v rámci zasílaného newsletteru), máte právo jej kdykoliv odvolat a údaje, které zpracováváme výhradně na základě Vašeho souhlasu, máme povinnost vymazat. Právo na výmaz se nevztahuje na zpracovávané údaje v rámci povinnosti plnění smlouvy, zákonných důvodů či oprávněných zájmů.
KAM SE MŮŽETE OBRÁTIT
Se svými dotazy na ochranu osobních údajů se můžete také obracet na pověřenou osobu na e-mailové adrese info@mdline.cz, na sídlo naší společnosti Jisto shop s.r.o., se sídlem Národní 981/17
11000 Praha 1
SOUBORY COOKIE
Když navštívíte naše webové stránky, jste informováni, že využíváme technologie ke shromažďování a ukládání informací pomocí souborů cookie do Vašeho zařízení. Soubory cookie jsou malé textové soubory, které nikam neodesíláme, ani je nijak nezpracováváme. Soubory cookie neshromažďují žádné Vaše osobní údaje, bez těchto souborů však nedokážeme zajistit plnohodnotnou funkčnost webových stránek. Pokud nechcete sdílet tyto informace, můžete ve svém prohlížeči sběr cookies zakázat.
ANALÝZA A STATISTIKY
Tento internetový obchod používá funkci Google Analytics, integrovaná při rozesílání e-mailů za marketingovým účelem a demografické přehledy a přehledy zájmů Google Analytics.
Od použití funkcí Google Analytics pro inzerci v Reklamní síti se můžete odhlásit pomocí Nastavení reklam a také v této části personalizovat reklamy Reklamní sítě Google.
ZASÍLÁNÍ NOVINEK NA E-MAIL
V případě, že máte zájem od Jisto shop. s r. o., dostávat nabídky produktů prostřednictvím e-mailu, který nám sdělíte a souhlasíte s takovým využíváním Vaší e-mailové adresu, budeme tento e-mail zpracovávat výhradně k těmto účelům. V případě, že se kdykoliv v budoucnu rozhodnete, že již od \jisto shop. s r. o. nechcete dostávat e-maily pro tento účel, můžete odvolat svůj souhlas se zpracováním požadavku na náš e-mail o@mdline.cz nebo kliknutím na odkaz, který je součástí každého našeho newletteru (odhlásit odběr) či se držet instrukcí na konci každého newsletteru nebo písemně na sídle naší společnosti či provozní adrese.
ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
V případě, že učiníte objednávku www.mdline2.flox.cz sdělení e-mailu pro účely vyřízení objednávky a pro účely přímého marketingu, budeme kromě údajů o objednaném zboží nebo službách zpracovávat také Vaše osobní údaje, které jsou nezbytné pro plnění objednávky. Evidované osobní údaje: E-mail, jméno, příjmení, telefonní číslo, adresa pro doručení. V případě objednávky pro podnikatele také evidujeme IČ, DIČ a Fakturační adresu.
Účel zpracování těchto osobních údajů je zpracování objednávky. Zpracování e-mailu je s Vaším souhlasem zpracován také za účelem zasílání novinek, důležitých informací či akčních letáků Jisto shop. s r. o.

Přihlášení

Tyto stránky používají soubory Cookies. Bližší informace o použitých souborech cookies naleznete i s informacemi jak je možné zabránit jejich používání na stránce informace o ochraně osobních údajů ZDE